Gyomor sleeve műtét

Gyomor Sleeve Konzultáció A műtét altatásban történik. Mint minden beavatkozásnak, az altatásnak is van kockázata, erről az altatóorvossal történő konzultáció során kap felvilágosítást, az altatásba – mely nélkül az Ön műtéte nem kivitelezhető – külön szükséges a beleegyezését adnia. A műtét a hasüreg metszéssel történő megnyitásával (laparotómia), vagy több apró, hasfalkímélő metszésen keresztül, úgynevezett minimálisan invasiv módon (laparoszkópia) történhet. Miután a laparotómia a testméretekből adódóan nagymértékben növeli a műtétet követő szövődmények kialakulásának lehetőségét, a beavatkozásokat kizárólag minimálisan invasiv módon (laparoszkópia) tervezzük. Amennyiben az Ön esetében bármilyen egyéb ok miatt a laparoszkópia nem tervezhető, igen indokolt esetben, Önnel egyeztetve kerülhet sor hagyományos (nyitott) műtétre.

A laparoszkópia lényege, hogy a köldök felett ejtett pár centiméteres metszésen keresztül egy speciális tű segítségével a hasüreget széndioxiddal feltöltjük, majd az így képzett térbe ugyanezen nyíláson keresztül egy kamerát vezetünk a hasüregbe. A hasüreg áttekintése után az Ön hasűri szerveihez szabottan, általában 5 másik apró bőrmetszésen keresztül sebészi eszközöket (fogó, olló, vérzéscsillapító eszközök, varrógépek…) vezetünk a hasüregbe. Magát a műtétet egy monitoron keresztül figyeljük.

A sleeve-gastrectomia lényege, hogy a gyomorból varrógépek segítségével egy csövet (csőgyomrot) hozunk létre. A cső átmérője kb 2cm, űrtartalma 150-180ml. A levágott gyomorrészt eltávolítjuk. A műtét egyik kritikus pontja a varrógépekkel készített varratvonal. Ennek épsége alapfeltétele a gyógyulásnak. A műtét napján enni nem szabad. A következő nap reggelén kórházunk Radiológiai Osztályán szájon keresztül megivott kontrasztanyaggal (Gastrographin) ellenőrizzük a varratvonal épségét, majd ennek igazolása után kezdhet el vizet inni. Panaszmentesség esetén a műtétet követő 2. napon otthonába engedjük.

A sleeve gastrectomia egy úgynevezett volumen-csökkentő túlsúlysebészeti műtét. Célja, hogy a gyomor űrtartalmának csökkentése révén kevesebb táplálékot tudjunk magunkhoz venni.

A kezelés lépései

01.

Bejelentkezés

-Kérem adja meg nevét és telefonszámát, és 24 órán belül visszahívjuk.
- Kérem hagyjon üzenetet e-mailben és 24 órán belül válaszolunk. Természetesen ha még csak kérdései vannak, készséggel válaszolunk azokra is, de minden műtét tervezése, a műtéti típus kiválasztása személyre szabottan történik, a személyes találkozást az e-mail nem helyettesítheti.

02.

Konzultáció

A személyes találkozás során a beszélgetés, a fizikális vizsgálat alapján megtaláljuk azt a műtéti megoldást, mely a legjobban megfelel az Ön elvárásainak, terveinek illetve sebészi szempontból a legideálisabb és szakmailag is az Ön gyógyulását szolgálja. A konzultációra kérjük hozza el az összes korábbi egészségügyi dokumentumait (zárójelentések, vizsgálati lapok …). A találkozás során kézhez kapja a műtétről és annak kockázatairól szóló dokumentumokat, segédanyagokat életmódbeli tanácsokkal, a beleegyező nyilatkozatot illetve a biztonságos műtéthez szükséges kivizsgálási beutalókat.
A konzultáció ára: 10.000 Ft 

03.

Második konzultáció

Ekkor bemutatja a kivizsgálási leleteket, átbeszéljük az időközben felmerült kérdéseket illetve átadja az otthonában aláírt beleegyező nyilatkozatot. Amennyiben Ön továbbra is kéri a beavatkozást illetve a felvilágosítást adó sebésze ezt a leletek ismeretében támogatja, ekkor egyeztetünk a műtét időpontjáról.
A második konzultáció díjmentes. 

04.

A kórházi tartózkodás

A műtét reggelén 06:30-kor jelentkezik éjféltől éhgyomrosan a sebészeti felvételi irodában. Aznap a beavatkozás megtörténik, majd 4-5 nappal később otthonába távozik.
Amennyiben Ön a kora reggeli érkezést nem tudja megoldani, mert pl. az ország egy távolabbi részéből érkezik, lehetőség van a műtét előtti napon történő befekvésre.
Amennyiben többágyas kórterem helyett magasabb szinten felszerelt (TV, telefon, hűtőszekrény) szobában egyedül vagy kísérőjével kíván tartózkodni, kórházunk térítés ellenében erre lehetőséget biztosít. Igényét a konzultáció során kérjük, jelezze! 

05.

Utánkövetés

A műtét után 2 héttel varratszedésnek kell megjelennie. Ezt követően 3, majd 6 havonta telefonon illetve személyesen kötelező kontroll vizsgálat történik.
A kontroll vizsgálat segíti a felmerülő panaszok, aggodalmak megoldását, a fogyás ütemének megfelelően a további stratégia megtervezését.
A tervezett kontroll vizsgálati időpontokon kívül panasz esetén minden körülmények között azonnal vegye fel a kapcsolatot velünk! Egy komoly szövődmény is jól kezelhető időben felismerve, illetve egy felesleges aggodalmat csak így tudunk megnyugtatni. 

Visszahívást kérek!
NÉV:
TELEFON:

Szabaduljon meg a súlyos elhízástól és élvezze az egészségesebb, boldogabb életet gyomor sleeve, gyomor bypass vagy a legújabb sasi bypass műtéttel!

Küzd az elhízással és a súlyfelesleggel?

Megelégelte már a diéták és a testmozgás kudarcait?

Ha igen, a túlsúlycsökkentő műtét lehet a megoldás az Ön számára. A gyomor sleeve, bypass vagy SASI Bypass műtét hatékony és tartós megoldások a súlyos elhízás kezelésére. Ez a beavatkozás segít a fogyásban, javítja az anyagcserét, és csökkenti a súlyfüggő krónikus betegségek kockázatát.

A túlsúlyműtét előnyei:
Gyomor Bypass bariátriai eljárás
  • Jelentős fogyás
  • Javuló anyagcsere
  • Csökkent cukorbetegség kockázata
  • Alacsonyabb vérnyomás
  • Javuló koleszterinszint
  • Nőtt önbizalom
  • Jobb életminőség

Ismerje meg dr. Juhász Árpád professzort:


Önéletrajz

A gyomor bypass műtétet prof. dr. Juhász Árpád végzi, aki a terület kiemelkedő szakértője. Több éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a gyomor bypass műtét és más súlycsökkentő beavatkozások terén.

Konzultáció:

Kérjük, vegye fel velünk ingyen a kapcsolatot egy konzultációra, hogy megtudja, Ön is ideális jelölt-e a gyomor bypass műtétre. A konzultáció során prof. dr. Juhász Árpád tájékoztatja Önt a műtétről, a kockázatokról és az előnyökről, és megválaszolja minden kérdését.

Ne várjon tovább!

Tegyen lépést az egészségesebb jövő felé!

Ne feledje, a túlsúlycsökkentő műtét nem csupán egy műtét, hanem egy új élet kezdete. Egy olyan élet, amelyben Ön egészségesebb, boldogabb és magabiztosabb.


ÁRAK

MOST
-230.000 Ft
KEDVEZMÉNY!
Gyomor sleeve műtét
Most
2.300.000
Ft
2.070.000
Ft
5 év betegkövetés intra felületen
Szakértői tájékoztatás
Kérhető soron kívüli időpont
Dietetikai szaktanácsadás
Pszichológus szaktanácsadás
Időpont foglalás

Időpont foglalás konzultációra

MOST
-240.000 Ft
KEDVEZMÉNY!
Gyomor Bypass műtét
Most
2.400.000
Ft
2.160.000
Ft
5 év betegkövetés intra felületen
Szakértői tájékoztatás
Kérhető soron kívüli időpont
Dietetikai szaktanácsadás
Pszichológus szaktanácsadás
Időpont foglalás

Időpont foglalás konzultációra

MOST
-250.000 Ft
KEDVEZMÉNY!
SASI Bypass műtét
Most
2.500.000
Ft
2.250.000
Ft
5 év betegkövetés intra felületen
Szakértői tájékoztatás
Kérhető soron kívüli időpont
Dietetikai szaktanácsadás
Pszichológus szaktanácsadás
Időpont foglalás

Időpont foglalás konzultációra

Most 10%
KEDVEZMÉNYT VEHET IGÉNYBE!
NÉV:
TELEFON:
Dr Juhász Árpád professzor portré

Megtekinthető videók

Fogyasztóműtétekről válaszok

TÚLSÚLYCSÖKKENTŐ MŰTÉTEKBUDAPESTEN

Gyomor bypass és Gyomor sleeve műtétek

Kapcsolat

Telefon:

Kérjen visszahívást és a professzor fogja visszahívni

Közösségi média

© Copyright 2024.Tulsulycsokkentomutet.hu - Minden jog fenntartva